Победителят в Love Island Davide Sanclimenti беше видян да раздава

...
Победителят в Love Island Davide Sanclimenti беше видян да раздава
Коментари Харесай

Davide Sanclimenti от Love Island беше видян да „раздава“ балони със смешен газ на диво парти

Победителят в Love Island Davide Sanclimenti беше забелязан да „ раздава противозаконен хипи крек “ на други парти-животни на афтър празненство в Манчестър този уикенд, това беше обявено.

Във видео, получено от The Sun, спечелилият от „ Островът на любовта “ за 2022 година, 29, който завоюва шоуто за запознанства ITV2 дружно с някогашната си другарка Ekin-Su Cülcüloğlu, наподобява употребява въздушен резервоар, за подгответе балони със комичен газ за сътрудниците си. Италианецът изглеждаше в приповдигнато въодушевление, защото беше забелязан да се смее и да се кикоти, преди да предложи балоните на редица други хора на афтърпартито.

Дейвид беше забелязан да предлага балоните, за които се твърди, че съдържат азотен оксид. Наркотикът от клас C, който е прочут като комичен газ, беше прекласифициран през ноември 2023 година Оттогава употребяващите опиата могат да получат до две години затвор. Ако някой бъде заловен да го популяризира, може да получи до 14 години зад решетките. С него идва риск от загуба на съзнани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР