Победителят в Гран При на Великобритания Люис Хамилтън заяви, че

...
Победителят в Гран При на Великобритания Люис Хамилтън заяви, че
Коментари Харесай

Развълнуваният Хамилтън: Сърцето ми почти спря...

Победителят в Гран При на Англия Люис Хамилтън съобщи, че е имал доста тежка последна обиколка по време на конкуренцията. Както към този момент стана ясно, британецът спука предна лява гума малко преди финала и даже бе покрай това да изпусне лидерската позиция.

Световният първенец изясни, че макар случая той е траял да дава цялостна газ, с цел да може да приключи преди всичко. Гумата обаче е изпочупила огромна част от предницата на неговия автомобил.

" До последната обиколка всичко вървеше чудесно. Усещах гумите доста добре. Мисля, че Валтери ме притискаше през цялото съревнование. Когато разбрах, че гумата му се е спукала започнах да виждам моите и още веднъж всичко бе наред. Колата към момента завиваше без проблеми. Мислех, че всичко е окей. В последните няколко обиколки започнах да връщам газта, само че на правата гумата внезапно спадна. Усетих, че формата ѝ се промени. В този миг изгубих всяка вяра, защото не знаех като натисна спирачката какво ще се случи'', съобщи след успеха си на Силвърстоун щастливият Хамилтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР