Победителят в Гран При на Саудитска Арабия Серхио Перес предупреди

...
Победителят в Гран При на Саудитска Арабия Серхио Перес предупреди
Коментари Харесай

Перес предупреди Ред Бул за техническите проблеми

Победителят в Гран При на Саудитска Арабия Серхио Перес предизвести отбора си Ред Бул, че и първенците ще имат проблеми с надеждността на болидите в хода на сезон 2023 във Формула 1. Ред Бул стартира сезона с две двойни победи, само че в квалификацията в Джеда Макс Верстапен спря поради щета, а в надпреварата и при двете коли на отбора се появиха притеснителни трептения от трансмисията.

“Надеждността остава значима тематика - изясни Перес. - Видяхме, че Астън Мартин загуби едната си кола в челото поради щета. Това ще застигне и нас в един миг, само че би трябвало да продължим да работим, с цел да имаме по-надеждни коли и да вършим надпревари без механически проблеми. В Бахрейн извадихме шанс, само че в случай че трябваше да натискаме до последно, то най-вероятно можеше и да не стигнем до финала. Имахме много терзания, свързани с надеждността, уповавам се, че няма да имаме проблеми. ”

В момента Ред Бул има най-малко 1 секунда на обиколка задатък пред другите тимове в челото и двамата водачи на отбора оповестиха, че желаят да бъдат оставени да се състезават един против различен на пистата.
 Йос: Беше невероятно Макс да завоюва! Йос: Беше невероятно Макс да завоюва!
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР