Победителят в Гран При на Франция за 2019 година Люис

...
Победителят в Гран При на Франция за 2019 година Люис
Коментари Харесай

Хамилтън: От доста време мечтаех за подобно представяне

Победителят в Гран При на Франция за 2019 година Люис Хамилтън беше очебийно благополучен от солидното показване, което съумя да сервира на „ Пол Рикар” . Британецът съобщи, че е съумял да извлече максимума от колата на Мерцедес таман по метода, по който си го е представял.

„ Направихме всичко, което беше допустимо. От много време искахме такова показване – да извлечем най-хубавото от тези коли. Не бих го постигнал без помощта на всички момчета и тук, и в завода. Много се гордея с тях, с тази група хора, в това число и Валтери Ботас”, разяснява Хамилтън.

„ Беше много горещо в автомобила. Доста неравно е трасето тук-там, само че в действителност пистата е страхотна за каране. Има сектори, които са доста технични.”

„ Не, въобще не беше елементарно (след казуса със седалката – б.р.), само че такива неща се случват. Бориш се с разнообразни проблеми – температурата на гумите, износването им, мощността на мотора. Имах огромни проблеми с блистеринг. Надявах се да не се спука гумата и за благополучие тя издържа”, добави Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР