Победителят в дивизия MAXI от веригата Про Голф Бъбълс 2017

...
Победителят в дивизия MAXI от веригата Про Голф Бъбълс 2017
Коментари Харесай

Райан Стайков ще участва на международен турнир по голф в Англия

Победителят в дивизия MAXI от веригата Про Голф Бъбълс 2017 година стартира присъединяване си в шампионата England Championship – North от Faldo Series 2018. Райан Стайков отпътува за Англия, финансиран от Про Голф Спортен Клуб, което бе огромната премия за успеха му във веригата през предходната година. Тази сериозна премия стана допустима с помощта на навременната и без доста „ фанфари “ поддръжка от „ Роза Импекс “ в лицето на индивида с огромно и отворено за децата сърце Димитър Георгиев.

Faldo Series е една от най-големите вериги шампионати за младежи и се организира в над 30 страни по целия свят. England Championship – North ще се организира на игрището Moortown Golf Club край Лийдс, северна Англия, а присъединяване в него ще вземат над 80 млади голфъра на високо равнище. При продобиване на шампионата българският играч ще има опция да взе участие в огромния край на веригата през месец ноември 2018 година.

Про Голф Спортен Клуб ще поддържа надарения юноша и ще Ви държи в течение на всичко протичащо се на острова. В шампионата ще вземе присъединяване и по-малкият брат на спечелилия, Денис Стайков който се подреди също в челото на крайното класиране в Про Голф Бъбълс през предходната година.

England Championship – North стартира на 3-ти април и ще продължи три дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР