Победителят ще вдигне купата Младен Рамляк“, която носи името на

...
Победителят ще вдигне купата Младен Рамляк“, която носи името на
Коментари Харесай

Жребият отреди: Лудогорец срещу Раел

Победителят ще вдигне купата „ Младен Рамляк “, която носи името на именит бранител на Динамо, умрял на 33 години в автомобилна злополука. Талантите на първенците ще срещнат връстниците си от Реал (Мадрид) в мача на откриването на шампионата. Срещата е на 4 август /четвъртък/, от 16:30 часа.

Разградчани отпътуваха през днешния ден за Хърватска, като Захари Сираков води група от 19 играчи от наборите 2004 и 2005.

“Емоцията да се надигнем против толкоз класни тимове е неописуема. Това, че сме поканени, е огромно самопризнание за клуба и детско-юношеската ни школа. Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да се представим почтено “, съобщи Сираков.

Участниците са разграничени в две групи. Освен Реал, другите противници на Лудогорец са Рапид  и домакините от Динамо. Във втория поток са Фламенго, Макаби, Одензе  и Удинезе.

В групите ще се играе по системата всеки против всеки. Двубои ще има всеки ден и тази фаза ще завърши на 6 август (събота). В неделя всички участници ще изиграят още по една среща, като двата първи отбора ще спорят за трофея. Останалите мачове са по същата скица – втори против втори, трети против трети и така нататък

фотография: ludogorets.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР