Победителят, разбира се, е известен, но по-провокативни коментари предизвикаха две

...
Победителят, разбира се, е известен, но по-провокативни коментари предизвикаха две
Коментари Харесай

От “Осанна” до “Разпни го”! Джулиана Гани и Мария с най-противоречиви коментари след “Капките”

Победителят, несъмнено, е прочут, само че по-провокативни мнения провокираха две от съперничките му по пътя към успеха. Джулиана Гани трябваше да се превъплъти в Тони Димитрова и да изпее емблематичната ѝ ария “За тебе хората приказват ”. Джулката се оправи обичайно, като даже журито се раздели в мненията си.

Веселин Маринов поддържа влизането ѝ в облика, до момента в който Фънки бе много сериозен – в типичния си язвителен фасон. Зрителите също се намесиха с спорни реакции. За някои Джулиана безусловно е изграчила песента, а за други – и този път ѝ се е получило добре. Надделява разбирането, че въпреки всичко Гани се старае много при всяко последващо показване.

Гримът на участниците също провокира негативни мнения. Наред с Джулката, и Мария се подреди измежду облиците с неудачен макиаж. Нейните певчески качества още веднъж бяха утвърдени от част от феновете. Други пък заеха позицията, че единственото, което прави певицата, е да грачи на сцената, едвам си свърши работата.

На нея се падна “Черната овца ” на група “Ахат ”, като фронтменът даже бе в публиката. И в случай че останалите присъстващи се забавляваха и усмихваха, той остана много сериозен по време на имитацията.

Автор: standartnews.com, youtube.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР