Победителят от третия сезон на Игри на волята“ Андрей Гридин,

...
Победителят от третия сезон на Игри на волята“ Андрей Гридин,
Коментари Харесай

Победителят от „Игри на волята“ се развежда, жена му изненадващо разкри куп пикантерии ВИДЕО

Победителят от третия сезон на „ Игри на волята “ Андрей Гридин, чието показване в риалити формата още се разяснява от почитателите му, се развежда изненадващо с жена си Ксения, а новината разкрива самата тя в Тик Ток профила си.

Всъщност, решението да се разделят пристигнало именно от Ксения, която даже се преместила от фамилното им жилище, както излиза наяве в едно от видеата.

Както е известно двамата имат една щерка, която по думите на Ксения, след развода ще живее с нея. Въпреки че сама взела решението, червенокоската приемала много мъчно раздялата, заради което ходела постоянно и на психолог. „ Когато обичаш един човек и се разделяш с него, тъй като разбираш, че повече не можеш, е доста мъчно “, споделя рускинята, която разкрива, че около всичко това й се появил и здравословен проблем, обвързван с храненето, с който в този момент се пробва да се оправи.

Още когато Андрей завоюва чека за 100 000 лв. от риалити формата, мнозина взеха решение, че в този момент ще оправи за години напред фамилния бюджет. Оказва се обаче, че Ксения в никакъв случай не е имала досег до въпросните пари, не ги е и желала, а средствата са напълно непокътнати за бъдещето на детето.

Любопитна детайлност, която също става ясна от откровенията на Ксения, е, че тя вече има нови обожатели, а също и покана да взе участие в идващия сезон на „ Ергенът “, която обаче отказала, най-малко към този момент, под предлог, че е прекомерно рано от раздялата с мъжа й. Иначе тя не е крила, че е огромен почитател на „ Игри на волята “, само че към този момент три пъти не съумява да стигне до играта. Току виж около събитията в персоналния й живот, и тази обстановка скоро да се промени.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР