Победителят от третия сезон на Фермата“ – Яни Андреев има

...
Победителят от третия сезон на Фермата“ – Яни Андреев има
Коментари Харесай

Кой ще спечели „Фермата“?


Победителят от третия сезон на „ Фермата “ – Яни Андреев има огромни шансове да излезе още веднъж като победител от риалитито.

 

Русокоското от дълго време се трансформира във любимец на феновете и на огромна част от участниците. Предвид обстоятелството, че финалът на аграрното риалити е близо, напрежението в стопанството пораства от ден на ден и даже на моменти е напряко отвратително.

 

Остават броени дни до 10 декември, когато ще е огромният край. С всеки минал ден някой от участниците се доближава от ден на ден и повече до огромната премия. Но кой ще е той?

За пръв път в историята на риалитито на финалната права ще се класират не четирима, а цели шестима участници – три дами и трима мъже.

 

След няколко дни ще стане ясно кой от тях ще си тръгне като победител с огромната премия от 100 хиляди лв.. Според феновете във почитател групата на предаването финалистите ще са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни и Иван. Дали ще излязат прави, следва да разберем.

 

Преди време най-възрастният участник Гечо съобщи, че неговият любимец е индивидът, който може да прави всичко – Яни и добави, че младите са прекомерно припрени и може би по тази причина позволяват голям брой неточности. Той е безапелационен, че във „ Фермата “ не би трябвало да се минава сред капките, а всеки да покаже какво може.

 

Пчеларят от хасковското село Козлец наподобява е напът да се окичи наново с успеха. Заради скромността и отдадеността си националните дела, той събира най-голямо зрителско утвърждение. Имиджът му е олицетворение на доста от качествата, които българите обичайно ценят и по тази причина той е най-харесван от феновете на риалитито.

 

Той признава, че не е докоснал огромната премия, която завоюва в третия сезон на „ Фермата “, а я е внесъл в банката, защото е на мнение, че подготвени пари елементарно се харчат. Междувременно е съумял да усили пчелните си кошери от 100 на 300. Учи и магистратура „ Технология на виното “ и въпреки да е наясно, че доста хора се отхвърлят, желае да покаже, че с труд и непримиримост всичко може да се реализира.

Източник: Уикенд 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР