Победителят от Strictly Come Dancing, Ели Лийч, се казва, че

...
Победителят от Strictly Come Dancing, Ели Лийч, се казва, че
Коментари Харесай

Ели Лийч от Strictly Come Dancing е „с разбито сърце“ от жестоките слухове за Боби Брейзиър

Победителят от Strictly Come Dancing, Ели Лийч, се споделя, че е „ с разрушено сърце “ поради скорошните клюки по отношение на връзката й с Боби Брейзиър.

Звездата от Coronation Street, 22, и артистът от EastEnders, 20, изглеждаха доста уютно през последните седмици след турнето Strictly. Някои обаче допускат, че връзката им е „ подправена “, потвърждавайки, че „ и двамата желаят светлината на прожекторите и ето по какъв начин го вършат “ в X, някогашен Twitter. Други упрекват двойката в експлоатиране на " шоуманси " по време на престоя им в шоуто на BBC с професионални сътрудници, Вито Копола и Даян Бъсуел.

Слуховете носят Ели, която стана известна със сапунката на ITV като Фей Уиндас, съгласно известията е „ смутена “, защото източник твърди, че връзката й със сина на починалата звезда от Big Brother, Джейд Гуди, несъмнено е „ същинската договорка “. Те споделиха: „ Ели е в действителност засегната, че хората споделят, че връзката й е подправена – несъмнено не е. Те се пробват да запазят нещата в загадка, да се опознаят скрито и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР