Победителят от последния сезон на "Като две капки вода" Рафи

...
Победителят от последния сезон на "Като две капки вода" Рафи
Коментари Харесай

Рафи няма да продава колата, ще я подари

Победителят от последния сезон на "Като две капки вода " Рафи Бохосян ще подари премията - нов автомобил, на гаджето си - танцьорката Елена Коларова. Самият той има личен автомобил - подарък за успеха му в първия сезон на шоуто. Тогава чисто новият "Нисан Джук ", поради който арменецът изкара шофьорска брошура, бе счупен от незнайни лица на паркинг в софийски мол. Рафи разгласява фотографията на злощастната кола, чието задно стъкло беше изцяло избито.



"Ужасявам се от човешката завист и злоба, тъй като съм сигурен, че това е повода за вандалщината ", възмути се тогава артистът. Сега се надява да няма сходни произшествия с новата кола, която ще кара Елена. Двамата се срещат около работата. Запознават се, когато той търси балет, с който да работи. Препоръчват му групата "Скайуокър ", в която Ели танцува. В началото имат единствено професионални връзки, любовта им пламва много по-късно, само че към този момент не мислят за брак и деца.

Все отново арменецът не счита да следва образеца на Део, който стана татко чак на 40. Засега Рафи е едвам на 28, въпреки че съгласно патриархалната му арменска фамилия, към този момент е време да дундурка бебе, написа Галерия. Победата му в Капките бе изненадваща за част от феновете, които залагаха на успех на всеобщо лайкове от публиката Фики Стораро. Рафи обаче отвя конкуренцията с осъществяването на "Сбогом, моя обич " на Васил Найденов. Фики не съумял да скрие разочарованието си от загубата. След края на шоуто той бил толкоз сърдит, че даже отказал да отиде на афтърпартито, както писа HotNews.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР