Победителят от последния сезон на Като две капки вода Рафи

...
Победителят от последния сезон на Като две капки вода Рафи
Коментари Харесай

Вижте на кого Рафи отстъпва колата от Капките

Победителят от последния сезон на " Като две капки вода " Рафи Бохосян ще подари премията - нов автомобил, на гаджето си - танцьорката Елена Коларова.

Самият той има личен автомобил - подарък за успеха му в първия сезон на шоуто. Тогава чисто новият " Нисан Джук ", поради който арменецът изкара шофьорска брошура, бе счупен от незнайни лица на паркинг в софийски мол. Рафи разгласява фотографията на злощастната кола, чието задно стъкло беше изцяло избито.

" Ужасявам се от човешката завист и злоба, тъй като съм сигурен, че това е повода за вандалщината ", възмути се тогава артистът. Сега се надява да няма сходни произшествия с новата кола, която ще кара Елена. Двамата се срещат около работата. Запознават се, когато той търси балет, с който да работи. Препоръчват му групата " Скайуокър ", в която Ели танцува. В началото имат единствено професионални връзки, любовта им пламва много по-късно, само че към този момент не мислят за брак и деца.


Все отново арменецът не счита да следва образеца на Део, който стана татко чак на 40. Засега Рафи е едвам на 28, въпреки че съгласно патриархалната му арменска фамилия, към този момент е време да дундурка бебе, пишеГалерия. Победата му в Капките бе изненадваща за част от феновете, които залагаха на успех на всеобщо лайкове от публиката Фики Стораро. Рафи обаче отвя конкуренцията с осъществяването на " Сбогом, моя обич " на Васил Найденов. Фики не съумял да скрие разочарованието си от загубата. След края на шоуто той бил толкоз сърдит, че даже отказал да отиде на афтърпартито.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР