Победителят от първия сезон на „Като две капки вода” по

...
Победителят от първия сезон на „Като две капки вода” по
Коментари Харесай

Фики не успя да скрие обидата си към „Капките”

Победителят от първия сезон на „ Като две капки вода” по Нова телевизия Рафи Бохосян завоюва и деветия сезон на шоуто за фалшификати. Както „ Уикенд” предвижда в предишния брой, борбата на финала бе сред фолк звездата Фики Стораро и фронтмена на бенда в „ Забраненото шоу на Рачков” Рафи Бохосян. С минимална преднина надареният арменец отмъкна купата от сина на Тони Стораро със зрелищна реплика на Васил Найденов в последния лайв на „ Като две капки вода”. Водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро не пропуснаха да отбележат, че за първи път двама мъже се борят на последните метри от финала за купата.

В финален колосален конфликт за сезона на предаването се впуснаха Милица Гладнишка, Рафи, Михаела Маринова и Фики. Зрителите обаче взеха решение наградата за обичана звезда и съвършен подражател да отиде при Рафи, който сграбчи и огромната премия – чисто нов червен автомобил „ Форд Куга”. Цената на мощния японски всъдеход с всички екстри надвишава 85 000 лева През 2013 година, когато завоюва пъвия сезон на „ Капките”, бургазлията се откри в столицата. Тогава чаровният реализатор си направи подарък за 21-ия – нов апартамент в София. От шоуто сграбчи огромната премия –бял „ Нисан”. Когато спечелил шоуто артистът към момента нямал шофьорска брошура, само че изкарал курсовете и до през днешния ден карал първокласния автомобил. След успеха си Рафи заменил квартирата си в кв. „ Изток” с дребен двустаен апартамент за 48 000 евро в кв. „ Лозенец”. Част от сумата Рафи платил в брой, а останала част взел като банков заем. Родителите му помогнали за довършителните работи и обзавеждането. Тъй като имал нов автомобил, а и мощният джип не му бил по размер и мъчно щял да се оправя с ръководството, Рафи считал да продаде „ Форда”, а с парите да изплати оставащата част от ипотеката.

На четвърто място се подреди актрисата Милица Гладнишка, а трета приключи Михаела Маринова. Второто място феновете присъдиха на Фики. Синът на Тони Стораро бе очевидно отчаян и афектиран не се появи на празненството по-късно. Ден по-късно брат му Емрах разгласи в обществените мрежи, че финала на предаването бил „ нагласена работа”.

Първа на сцената във финалния епизод на „ Като две капки вода “ излезе Софи Маринова, която се преобрази във фолк фурията Преслава и изпя един от най-големите ѝ шлагери „ Дяволско предпочитание “. „ Много се веселя,че участвах в шоуто. Изкарах си ужасно с вас. Целият екип е огромна работа! “, показа певицата, която бе отличена с купата „ Мис Софи International “ и получи специфична статуетка.

Втора на сцената излезе финалистката Милица, която извърши парчето от кино лентата „ Великият шоумен “ – „ Never Enough”. Актрисата получи премията „ Мис Funny “. Рафи избра да се превъплъти в облика на Васил Найденов и извърши именитото парче „ Сбогом моя обич “. „ Преди 8 години това беше най-голямата ми сбъдната детска фантазия. Не имах вяра, че още веднъж ще изпитам това възприятие. Шоуто ми оказа помощ да изпитам усеща, които не бях изпитвал от дълго време. Да пея от балкона на дома си, беше най-голямото тестване за мен, само че посредством него си върнах вярата и упоритостта, че съм роден за сцената. Избрах българска ария за финала, а Васил Найденов е най-високата топка за мен”, показа Рафи. За цялостното си показване в шоуто брилянтният подражател бе отличен с купата „ Мистър Карантина “.

Къци се преобрази Азис, облечен в неговото сако, и изпя парчето му „ Евала “. Кукленият артист обаче възмути феновете с избора си на чалга ария точно на 24 май. Той бе отличен с премията „ Мистър Wrecking Ball “ поради осъществяването на едноименното парче на Майли Сайърс, поради което се разсъблече. След огромния край екипът отпразнувал края на деветия сезон в клуба на Кремена Халваджиян. Разочарованият Фики обаче се измъкнал с оправданието, че го чакат бременната му жена, дребния му наследник и татко му и се прибрал с тях. Победителят Рафи бил във вихъра на купона, който траял до ранни зори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР