Победителят от Париж-Рубе 2021 Сони Колбрели спира с колоезденето. Това

...
Победителят от Париж-Рубе 2021 Сони Колбрели спира с колоезденето. Това
Коментари Харесай

Сони Колбрели спря с колоезденето заради дефибрилатор

Победителят от Париж-Рубе 2021 Сони Колбрели стопира с колоезденето. Това разгласи 32-годишният италианец в публично изказване. Причината е дефибрилатор, който му беше подложен по-рано тази година.

Колбрели припадна след края на първия стадий на обиколката на Каталуния през март. Диагнозата му беше „ аритмия “ и по тази причина му беше подложен дефибрилатор.

„ Сбогувам се с колоезденето и ще опитам да го направя с усмивка поради всички хубави моменти. Боли, несъмнено, изключително след мощен сезон, като този който направих предходната година “,. През предишния сезон с изключение на, че завоюва Париж-Рубе, той стана и европейски първенец.

Сони Колбрели приказва и за приликите и разликите с. Националът на Дания получи сърдечен арест по време на мач и съшо му беше подложен дефибрилатор. Ериксен се върна в игра и още веднъж стигна до националния отбор. „ Колоезденето не е футбол. Тренировките при футболистите са на стеснен терен. В колоезденето постоянно си самичък по малко употребявани пътища. Признавам си, че мислех дали да махна дефибрилатора, с цел да се състезавам още веднъж. Но това е все едно самичък непрекъснато да рискуваш живота си. Рискът е прекомерно висок и е риск, който не мога да си разреша. Ще опитам още веднъж да съм първенец, единствено че не на велосипеда “, приключва Колбрели.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР