Победителят от историческия джакпот от $1,7 милиарда Powerball е разкрит

...
Победителят от историческия джакпот от $1,7 милиарда Powerball е разкрит
Коментари Харесай

НОВО: Историческият победител от лотарията Powerball от $1,7 милиарда е разкрит 5 месеца след втория най-голям джакпот в историята

Победителят от историческия джакпот от $1,7 милиарда Powerball е оголен - пет месеца след тегленето на втората най-голяма премия в историята направени.

Служителите на лотарията през днешния ден разкриха, че спечелилият е група, ръководена от калифорниец. Theodorus Struyck е единственият, който е посочен и се споделя, че съставлява група, която е купила билета.

Билетът, който са закупили от Midway Market в квартал Frazier Park в окръг Kern, е осребрен за колосалните $1,765 милиарда след премията беше пропусната в 35 поредици.

Семейният бизнес, Midway Market, продаде билета през октомври 2023 година и получи бонус от $1 милион за продажбата на билета.

Нидал Халил, съсобственик на магазина, сподели пред филиала на CW KTLA-TV: „ Това е най-вълнуващата вест, случвала се в миналото на Frazier Park.

Харджиндер К. Шергил Чима, шеф на калифорнийската лотария, сподели: „ Обявяването на огромни облаги като тази дава на всички наши играчи шанса да се надяват и да мечтаят, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР