Победителят от Хелс Китчън“ и настоящ кулинар в На кафе“

...
Победителят от Хелс Китчън“ и настоящ кулинар в На кафе“
Коментари Харесай

Станислав от Хелс Китчън с инвестиция за половин милион

Победителят от " Хелс Китчън “ и сегашен кулинар в " На кафе “ Станислав Иванов пръска половин милион за обзавеждане на нов апартамент, с който се снабди предходната година.

Имотът се намира в Перник, където мачото живее от няколко години, откакто се влюбва в гримьорката Божидара, която е момиче от миньорския град, а през днешния ден е негова законна брачна половинка.

Дом

Запознати споделиха, че Станислав влага двойно повече пари за обзавеждане, в сравнение с за закупуването на самия апартамент. Той държал всичко да е направено по поръчка и се допитвал до едни от най-известните интериорни дизайнери в столицата. Най-голяма сума се чака да хвърли за кухнята, която също желал да е уникат, защото по-голямата част от времето си прекарвал там. Приятели на кулинарния познавач се майтапят, че толкоз се е вманиачил по обзавеждането на дома си, че даже се допитва за утвърждение и за мнение до почитателите си в обществените мрежи.

Работа

Екип на  " Телеграф “ го потърси за коментар, само че той сбито съобщи: " Няма да споделям точни суми. Не мисля, че са от голяма важност. Да, желая всичко в дома ми да е неповторимо, тъй като това си е нашето фамилно гнездо с Божидара и считам, че би трябвало да е уютно и изпипано до последния подробност “.

В Перник пък от ден на ден се питат от кое място Станислав разполага с такива солидни суми. Съвсем неотдавна той отвори нов сладкарски завод, а през предходната есен яхна и тузарски джип. Близките му са безапелационни, че всичко се дължи на усилена работа, на която той се е отдал съвсем непрекъснато.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР