Победителят от Хелс Китчън“ и годеницата му Божидара все още

...
Победителят от Хелс Китчън“ и годеницата му Божидара все още
Коментари Харесай

Вижте годеницата на Станислав от Хелс Китчън“

Победителят от " Хелс Китчън “ и годеницата му Божидара към момента не са заковали точната дата, само че напълно скоро ще изберат, като е ясно, че менделсона ще се случи още тази година. " Искаме сватбата да е морска и я планираме в края на лятото ", показа Стан пред Гала. Красивата му половинка призна също, че към момента не е избрала и роклята, само че и това ще се случи скоро. Сексапилният готвач се изпусна, че за кум мисли да предложения сътрудника си от " Хелс Китчън “ Иван, с който се сприятелиха още при започване на шоуто.

Пред водещата на " На кафе " двойката описа и за първата им среща, която била в дискотека в Благоевград. Божидара изпратила своя другарка да показа усещанията си към Станислав, само че до запознанство по този начин и не се стигнало въпросната вечер.



На идващия ден тя обаче го разкрила в обществените мрежи и оттова се почнало дълъг чат и стигнали до първа среща. Годежът им пък се случил в Позитано, Италия, за което обичаната му ни минимум предполагала. Докато се разхождали и изкачвали по другите забележителности, Станислав все упорствал да си почиват, а в един миг помолили за обща фотография инцидентни минувачи и по този начин той извадил годежния пръстен от раницата си.

Божидара поддържа обичания си в желанията му да отвори лично бутиково ресторантче. Най-вероятно с част от премията от " Хелс Китчън “ ще се случи и това. Перничанинът не изкушава годеницата си с десертните си специалитети, защото тя се стреми да поддържа фигура. " Не се блазня от тортите му, тъй като непрекъснато ги виждам ", заключи тя пред Гала, написа Хотнюз.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР