Победителят от Гран При на Малайзия в MotoGP Маверик Винялес

...
Победителят от Гран При на Малайзия в MotoGP Маверик Винялес
Коментари Харесай

Винялес и Ринс влизат в тежка битка във Валенсия

Победителят от Гран При на Малайзия в MotoGP Маверик Винялес излезе на трета позиция в генералното класиране на кралския клас след извоювани 25 точки на " Сепанг ". Така той влезе в битката за третата позиция в общата класификация за сезон 2019 с гения на Suzuki Алекс Ринс. И двамата водачи имат по две победи в границите на акцията, а Винялес можеше и да е надалеч по-напред, в случай че не бе паднал, до момента в който се движи втори в Австралия.

Едва седем точки разделят Винялес от Ринс, като за водача на Yamaha триумфите пристигнаха през втората половина от сезона. Ринс от своя страна стартира мощно сезона, само че след успеха на " Силвърстоун " не съумява да впечатли изключително, а неприятните квалификации вгорчават надпреварите му.

Just 7 points between @mvkoficial12 and @Rins42 heading to Valencia

The fight for third in the world is not done yet #MalaysianGP | https://t.co/JOWByFdYRL
— MotoGP™ (@MotoGP) November 3, 2019
Във Валенсия интригата за третото място зад първенеца Марк Маркес и втория Андреа Довициозо ще бъде забавна. Винялес няма подиум на пистата " Рикардо Тормо " от успеха си през 2013 година в най-ниския клас Moto3, до момента в който Ринс бе в топ 3 във Валенсия на суровите условия предходната година. Кой смятате, че ще завоюва тази дребна победа?
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР