Победителят е само един и това е ГЕРБ, поне е

...
Победителят е само един и това е ГЕРБ, поне е
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Не носим отговорност при избори лятото, за си вдигат резултата някои

" Победителят е единствено един и това е ГЕРБ, най-малко е редно да го признаете " - това сподели Десислава Атанасова, която прочете декларация от името на ГЕРБ-СДС от трибуната на новото 45-то Народно заседание. Думите ѝ провокираха освирквания от някои от депутатите.

" Няма да поемаме отговорност при избори през лятото, с цел да може една или друга партия да си вдигне резултата. Вече разбрахме, че Картаген би трябвало да бъде погубен, не разбрахме обаче какво следва. Време е шоуто да завърши, тъй като за разлика от шоуто, на политическата сцена няма скечове, рядко са аплодисментите, в политиката има взаимни отстъпки, отчаяние и рани, изисква храброст и увереност. Време е всички да поемем своята отговорност към гласа на гласоподавателите си ", сподели още Атанасова, която бе номинирана за ръководител на ПГ ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ най-висшата форма на храброст " е да си подадем ръка, с цел да възстановим разговора сред нас, да опазим девиза на нашите предшественици на тази постройка " Съединението прави силата ". Готови сме да протегнем ръка към политическите си съперници ".

" Ние сме изправени пред здравни, стопански и обществени провокации. От позицията на хора с по-голям опит, ще ви кажем, че една рецесия не може да се ръководи единствено с говорене. Една рецесия се ръководи с дейности и с взимане на решения. Често пъти най-наложителните и най-правилните решения са непопулярни. Отговорността неведнъж е непоносима задача за тези, които гледат на политиката само като средство за създаване на имидж. На отминалите парламентарни избори 837 707 български жители гласоподаваха за ГЕРБ. Нито една от присъстващите в 45-ото Народно заседание не се приближава до този резултат ", акцентира още ръководителят на парламентарната група.

" Най-голямото доказателство за това, че изборите минаха обикновено, са наличието на всички нас в тази пленарна зала и признаването на резултатите. Никой не ги оспори ".

 Скрийншот parliament.bg/tv

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР