Победителката във втория сезон на Ергенът“ пропищя от хейтъри Момата в

...
Победителката във втория сезон на Ергенът“ пропищя от хейтъри
Момата в
Коментари Харесай

Валерия Георгиева пропищя от хейтъри! Не им остана длъжна, озъби се

Победителката във втория сезон на „ Ергенът “ пропищя от злобари

Момата в знамение се видя от нападките в нета, където я назоваха необразована и необразована.

Плевенчанката понасям дълго време, близо година, само че най-после не устоя на отрицателните разяснява по неин адрес, които не стопират.

Кучкарката е еднообразно ненавиждана и харесвана, като омразата няма никаква почва, само че въпреки всичко я залива. Всеки има право на собствен избор дали да утвърждава или не някой, само че при Валерия нещата ескалираха. И тя изригна като мощен вулкан, като безусловно „ закла “ злобарите.

„ До гуша ми пристигна от някакви тъпи лелки, които нищо повече не са постигнали в живота си от това да перат облеклата на пияните си мъже, които след това им изневеряват или ги поступват. И да изливат злобата си върху хора, които нещо са постигнали в този живот и даже имат идея, зад която застават “, гневи се манекенката и с право.

След това годеницата на пианиста Евгени Генчев добави, че всеки може да бълва и да си написа всичко, което си пожелае. Но те няма да й стъпят даже на дребното пръстче, тъй като единственото, което умеят  е да плют тайно и нищо не са постигнали в живота си.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР