Победителката в последния сезон на Гласът на България“ – Жаклин

...
Победителката в последния сезон на Гласът на България“ – Жаклин
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис обяви промени, има и нов член

Победителката в последния сезон на " Гласът на България “ – Жаклин Таракчи става част от новия сезон на " Шоуто на Николаос Цитиридис ", който започва на 24 февруари от 22:00 ч. по bTV. 19-годишната Жаки ще бъде новата певица в бенда и ще блесне на екран още в първия епизод на предаването за сезона, този петък. 

" Щастлива съм да бъда част от екипа на обичаното ми телевизионно шоу, което и като фен доста обичам. След успеха ми в " Гласът на България “ да бъда част от " Шоуто на Николаос Цитиридис “ е нова и страхотна опция за мен. Това е огромна отговорност и предизвикателство, а имам вяра, че ще бъде и доста занимателно “, споделя младата изпълнителка. 

Очарователна, нежна и доста надарена, 12-класничката Жаклин Таракчи се причислява към бенда на шоуто в навечерието на седмия му сезон, който несъмнено ще бъде по-различен от всеки различен до момента.

Под мотото " Вдигаме равнището “ Николаос и екипът дават поръчка за качествени промени - в наличието, настроението, срещите с гостите и продължителността на шоуто, което към този момент ще бъде цялостен час, с цел да се трансформира то в най-чаканото събитие в петък вечер пред екрана.

Тази пролет предаването ще се излъчва от обновеното си студио, а Николаос Цитиридис, с изключение на водещ и сценарист на шоуто ще бъде и негов изобретателен продуцент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР