Победителката в последния конкурс Мис Пловдивски университет Симона Евгениева обръща

...
Победителката в последния конкурс Мис Пловдивски университет Симона Евгениева обръща
Коментари Харесай

За да прави кариера Мис ПУ загърби конкурсите по красота

Победителката в последния конкурс " Мис Пловдивски университет " Симона Евгениева обръща тил на трофеи и състезания, с цел да се отдаде на другата си пристрастеност - бизнеса. Синеоката хубавица показа пред " Марица ", че към този момент се е отдала напълно на кариерата си. Симона работи в огромна компания, занимаваща се с търговия и логистика, и мечтае някой ден самата тя да стане управител или шеф на интернационална компания.

24-годишната пловдивчанка е твърдо уверена, че хубостта е преходна, и по тази причина заляга крепко над учебниците. Наскоро тя се дипломира с отличие като бакалавър интернационалните връзки, учи и магистратура, обвързвана с мечтаната специалност - интернационална търговия.

След работно време Симона обича да спортува - кара ролери, играе тенис и постоянно се поти във фитнеса. Но най-много избира да чете, най-вече книги за бизнес, а настолното <210> списание е " Форбс ".

Студентката призна, че е обществена персона и има доста другари, с които постоянно разпускат по кафенета, заведения за хранене и питейни заведения. Любимите <210> заведения са " Миконос " и " Хепи ", а в петък вечер може да я засечем най-вече в " Галакси " или " Бушидо ".

Миската показа, че сега няма човек до себе си, само че не би я сграбчил мъж без възприятие за комизъм, положително сърце и културни ползи. След 10 години Симона се вижда като съумяла бизнес дама, със постоянен сътрудник до себе си, пътуваща по всички забавни и екзотични места, които още не е посетила в България и чужбина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР