Победителката в осмия сезон на Гласът на България Петя Панева,

...
Победителката в осмия сезон на Гласът на България Петя Панева,
Коментари Харесай

Гласовитата Петя Панева от Гласът на България официално мина под венчилото

Победителката в осмия сезон на " Гласът на България " Петя Панева, завоювала първото място с удивителните си осъществявания на сцената, преливащи от обич към родния фолклор, публично сподели " Да " на своя дълготраен другар Димитър. Хубавата вест показа персонално националната певица, която разгласява в своя Facebook профил няколко фрагмента от красивата гала, на която двамата с колегата ѝ са разменили клетвите си пред олтара, обещавайки си да бъдат дружно, до момента в който гибелта ги раздели, написа life.dir.bg.

От фотосите, качени в обществената мрежа, излиза наяве, че в края на церемонията двойката е спазила сантименталния обред да пусне на независимост два бели гълъба. Според преданието, водещо началото си още от Средновековието, птиците символизират освен любовта и отдаденоста на младоженците един на различен, само че също по този начин и обета им за лоялност и честност. Освен това се има вяра, че тази традиция носи шанс на младото семейство.



За значимия ден булката е заложила на традицията - елегантна бяла рокля с голи плещи, направена с нежна дантела на флорални претекстове, спускащи се по цялата ѝ дължина, стигаща до земята. Кройката на тоалета следва извивките на нейното тяло, наблягайки положителната ѝ фигура. Завършвайки цялостната си визия за събитието, на което са участвали най-близките ѝ хора, споделили насладата ѝ, тя се е спряла на чифт деликатни висящи обеци, блестяща тиара и дълъг воал. От своя страна мъжът ѝ е заложил на типичен черен смокинг с папийонка.



На едно от изображенията се вижда по какъв начин съпрузите си разменят целувка на тържеството, държейки техен портрет, който най-вероятно са получили като подарък от гостите на най-важния си ден. " Семейство ", гласи обграденото със сърца обръщение към обявата на изпълнителката, която напълно неотдавна пусна своята първа ария " Елена ". Към момента постът е харесан от над 15 хиляди души в платформата, като под него се редят безчет мнения, изпълнени с пожелания за здраве и благополучие.



Петя Панева е родена на 14.06.2000г. в гр. Варна. Учи в НУИ " Добри Христов " гр. Варна със компетентност ударни принадлежности и е към школата по национално пеене на Павлинка Тодорова. От 4-годишна пее във вокална групировка " Бънджи Сингърс " и няколко години по-късно взема решение да се насочи към националната музика. Започва първо към националния детски хор към музикалното учебно заведение, а по-късно стартира да взима и самостоятелни уроци. От тогава до днешна дата не стопира да пее и популяризира националната музика. Явява се на доста състезания, на които печели най-вече първи и специфични награди. Пее в Ансамбъл " Одесос " при Министерство на вътрешните работи Варна и във фолклорна групировка Изгрев. Има записи с оркестъра за национална музика на БНР. Често излиза на турнета в чужбина- Прага, Италия, Гърция, Полша, Украйна, Унгария, Турция. Обича достоверния фолклор и го възпява.

През 2016 на състезанието " С песните на Калинка Вълчева " печели специфична премия, а самата Калинка споделя че Петя е втората Калинка Вълчева. През 2017 година печели специфичната премия на интернационалния фестивал " Пирин Фолк " Сандански с осъществяване онлайн на песента " Китка ми шарена ".

В изявление пред Life.dir.bg, състояло се след успеха ѝ в " Гласът на България " тя показа, че точно музиката ги е събрала с Димитър. В диалога надарената певица издаде, че тяхната персонална формула за постоянна и хармонична връзка, способна да устои на всички компликации, включва съгласие, поддръжка и обич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР