Победителката в осмия лайв на Като две капки вода“ Анелия

...
Победителката в осмия лайв на Като две капки вода“ Анелия
Коментари Харесай

Анелия призна какви мъже харесва

Победителката в осмия лайв на " Като две капки вода “ Анелия споделя по какъв начин построи облика на DARA.

" Бих желала да благодаря на всички и особено на DARA, която е прелестна жена, сътрудник, актьор и за мен другар, защото се отзова на 100% на молбата ви за подпомагане. Отдели от времето си да ми помогне за осъществяването и даже съм облечена с нейните облекла в шоуто. Песента е доста динамична и има доста пеене още от началото. Тя не стопира да пее и да се движи. Има характерни придвижвания, които ми оказа помощ да обера. Помогна ми да направя осъществяването по-леко “, призна Анелия в предаването на " На кафе “.

За идното предизвикателство в идващия лайв на " Като две капки вода “:

" Ще е мъчно за мен да извърша дует сред Силвия Кацарова и Васил Найденов. От 20 години съм на сцената и се пробвам да не поставям музиката в кутийки и да не я лимитирам. Пея всевъзможен жанр музика, само че по-съвременния поп ми подхожда повече, да вземем за пример DARA или Мария Илиева. По-трудно ми е да извършвам класическата сцена – Лили Иванова, Васил Найденов, Силвия Кацарова. Това ще е предизвикателство за мен. Силвия Кацарова има характерен тембър, който би трябвало да направя по най-хубавия метод. Ще се постарая, само че е значимо да излезе от тембъра на гласа ми “, разяснява Анелия.

" Не помня коя е най-нелепата свалка в живота ми, защото съм жена, привикнала с доста внимание и това е нещо естествено за мен. Но на въпроса, кое ми прави усещане в другия пол, е значимо мъжът да е внимателен. Например, когато попита дали е комфортно да вземе номера на телефона ми, с цел да се обади. Тоест да не влиза остро, а да има грациозност и просвета във взаимоотношенията “, разкрива певицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР