Победителката в конкурса за красота „Мис Украйна-2019“ Маргарита Паша отказа

...
Победителката в конкурса за красота „Мис Украйна-2019“ Маргарита Паша отказа
Коментари Харесай

"Мис Украйна - 2019" направи нещо много скандално

Победителката в състезанието за хубост „ Мис Украйна-2019 “ Маргарита Паша отхвърли да даде изявление на украински, като съобщи, че има право да показва мислите си на всеки език.

Преди няколко дни Екатерина Осадчая от телевизионния канал 1 + 1 заяви, че изявление с Маргарита няма да бъде пуснато в предаването „ Светски живот”, заради отхвърли на модела да приказва украински, оповестява 24tv.ua.

По-късно 24-годишното момиче изясни обстановката в своя „ Инстаграм “, публикувайки записи на съветски и украински.

„ Имам право да показвам мислите си на какъвто език желая, или законът на Украйна не ми разрешава да мисля на съветски, в случай че някой не го хареса, махам се “, написа тя на съветски език.

По-късно тя се обърна към клиентите си на украински. Паша сподели, че обича Украйна, в това число поради нейната "многонационалност и мултикултурализъм ".

„ Никога не съм поставяла под подозрение нейната държавност, национална символика и държавен език, а също по този начин постоянно съм вярвала във върховенството на закона и демократичните свободи на своите съграждани.

Затова публично декларирам, че всички известия за отхвърли ми да поддържам връзка на украински или съветски език са безспорна неистина “, сподели тя.

Моделът твърди, че владее еднообразно и двата езика и за нея изборът им не е от главно значение.

„ В случая с изявлението на Екатерина Осадчая, в този ден отхвърлих да го дам по една единствена причина: неприятно здраве и изтощеност.

От първия ден след финала на надпреварата се разсънвам всеки ден в 4.00 сутринта, защото от 6.00 непрестанно обикалям украинските телевизионни канали, фотосесии, изявленията, безумно количество събития, където би трябвало да участвам.

След това продължителни срещи с конкурсната комисия, координиране на графиците на идващия ден и по този начин нататък до късно през нощта “, написа тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР