Победителката в конкурса за красота Мис САЩ 2019 Чесли Крайст

...
Победителката в конкурса за красота Мис САЩ 2019 Чесли Крайст
Коментари Харесай

Мис САЩ 2019 се самоуби в центъра на Ню Йорк, скочи от небостъргач

Победителката в състезанието за хубост " Мис Съединени американски щати 2019 " Чесли Крайст се е самоубила в центъра на Ню Йорк, заяви New York Post, базирайки се на полицейски източници.

Според информация на полицията, тялото на Крайст е открито в неделя сутринта на улица в съседство с кооперацията, в която е живяла. Полицията проверява повода за случая. Крайст е оставила предсмъртно писмо, в което моли всичките ѝ движимости да бъдат предадени на майка ѝ. Малко преди съдбовния ѝ скок, тя написа в профила си в Инстаграм " May this day bring you rest and peace ".

В писмото обаче няма претекст за самоубийството, твърди вестникът. Красавицата, която е приключила право, скочила от терасата на своя апартамент в първокласна жилищна постройка. Свидетели я видели на терасата в неделя малко преди съдбовния случай. Тя е била сама в жилището си.

30-годишната Крайст, родена в Джаксън, Мичиган, откакто печели купата " Мис Съединени американски щати ", работи като сътрудник на телевизионното развлекателно предаване " Екстра ". " Сърцата ни бяха разрушени. Челси беше освен значима част от нашето шоу, само че и обичан член на фамилията на " Екстра ". Изказваме най-дълбоки съболезнования на всички нейни близки и другари ", се споделя в изказване на уеб страницата на предаването.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР