Победителката в конкурса Мис САЩ 2019 Чесли Крист се самоуби.

...
Победителката в конкурса Мис САЩ 2019 Чесли Крист се самоуби.
Коментари Харесай

Мис САЩ 2019 почина на 30 след зловещо самоубийство в Голямата ябълка

Победителката в състезанието Мис Съединени американски щати 2019 Чесли Крист се самоуби. Тя беше едвам на 30. Кралицата на хубостта, юрист, фешън блогър и сътрудник на Extra TV падна от " по-висока кота” на 60-етажна етажна благосъстоятелност в Ню Йорк малко след 7 сутринта в неделя, 30 януари, и беше оповестена за мъртва на мястото, съобши представител на NYPD.

Добавя се, че гибелта на Крист, която живееше на деветия етаж, наподобява е самоубийство, тъй като е оставено и предсмъртно писмо, в което моли всичките й движимости да бъдат предадени на майка й.

" В опустошаване и огромна тъга споделяме гибелта на нашата обичана Чесли ", сподели фамилията й в изказване за Extra. " Нейната страхотна светлина беше тази, която въодушевяваше другите по света със своята хубост и мощ. Тя се грижеше, обичаше, смееше се и сияеше.”

Изявлението продължи: " Чесли въплъщаваше любовта и служи на другите, без значение дали посредством работата си като юрист, борещ се за обществена правдивост, като Мис Съединени американски щати и като водещ на Extra. Но най-важното е, като щерка, сестра, другар, наставник и сътрудник – – Знаем, че въздействието й ще продължи. Докато размишляваме върху загубата си, фамилията моли за дискретност в този миг.”

Крист беше дейна в обществените медии единствено часове преди гибелта си. По-рано в неделя разгласява блестяща фотография, на която гледа встрани на страницата си в Instagram, като написа: " Нека този ден ви донесе отмора и мир ".

В събота, 29 януари, тя разгласява в своя Instagram Story приветствено известие до Мис Северна Каролина Съединени американски щати Морган Романо и Мис Северна Каролина Тийн Съединени американски щати Габи Ортега, като им сподели: " Успех на Мис Съединени американски щати и Мис Тийн Съединени американски щати!”

Крист е родена в Джаксън, Мичиган през 1991 година и израства в Южна Каролина. Крист учи в Университета на Южна Каролина и през 2017 година приключва Юридическия факултет на Университета Уейк Форест. Работила е като юрист във компанията Poyner Spruill LLP в Северна Каролина като цивилен правосъден развой. Тя също по този начин основа блога за дамско бизнес облекло White Collar Glam.

През 2019 година тя завоюва купата Мис Северна Каролина Съединени американски щати и откакто беше коронясана за Мис Съединени американски щати 2019, взе отпуск от работа. През 2020 година нейната компания я назначи за собствен първи консултант по разнообразието.

Също през 2019 година Крист стартира да работи като сътрудник в Ню Йорк за Extra. " Сърцата ни са разрушени ", споделиха продуцентите на шоуто в изказване, оповестено от уеб страницата му.

" Чесли не беше просто жизненоважна част от нашето шоу, тя беше обичана част от нашето Extra семейство и докосна целия екип. Нашите най-дълбоки съболезнования на цялото й семейство и приятели”, прибавиха тогава продуцентите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР