Победителката в конкурса "Мис Плеймейт 2019" Михаела Тодорова ще става

...
Победителката в конкурса "Мис Плеймейт 2019" Михаела Тодорова ще става
Коментари Харесай

Ето я новата "Мис Плеймейт 2019" СНИМКИ

Победителката в състезанието "Мис Плеймейт 2019 " Михаела Тодорова ще става земеделка, разгласи самата тя, написа в. "Телеграф ".

24-годишната русокоска от Казанлък завоюва ръчно направена корона, автомобил и чек за 20 000 лева, които й бяха връчени от издателите на "Плейбой " Любен Дилов-син и Христо Сираков.

Наследницата на Жанет Осипова завоюва в конкуренцията с 12 колежки. Тя обаче счита, че е била без конкуренция. "Имам всичко - гърди, тяло, съблазън, лъчение. Просто съм съвършена! Другите девойки имат единствено по един съставен елемент. Аз съм същинска плейбойка.

Мога да приказвам пред камера. Не се тормозя. За мен нямам конкуренция. Номер 1 съм. Ще печеля, сигурна съм. Просто съм по-добра от останалите ", съобщи преди състезанието Михаела. Тя е наляла по 350 кубика силикон в гърдите, за който споделя, че са "в рамките на естественото, по тази причина не се виждат корекциите ".

Като дребна е желала да стане банкерка, а в този момент, след състезанието, споделя, че най-близките й планова са свъразни със замеделие. Обещава, че ще демонстрира в профила си в Инстаграм по какъв начин се копае с такава обилна пазва и ще поставя различен аграрни труд, с цел да бъде персонален образец за това по какъв начин младежите би трябвало да работят и да ен се срамят от напъните си.

Блондинката сподели още, че не се вълнува от парите. "Даже постоянно се хващам, че излизам някъде вечер и въобще не се възнамерявам имам ли пари даже да се прибера ", прибавя хубавицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР