Победителката в Гласът на България“ Петя Панева заяви, че за

...
Победителката в Гласът на България“ Петя Панева заяви, че за
Коментари Харесай

Победителката в „Гласът на България“ Петя Панева: Все по-малко певци пеят нашата музика

Победителката в „ Гласът на България “ Петя Панева съобщи, че за нея са провокация препоръките да пее освен българска музика, а и други по-съвременни жанрове. „ Другите имат страхотни гласове, само че те пеят общата музика. Все по-малко хора пеят нашата музика “, разяснява звездата на шоуто по bTV. Петя Панева сподели обаче, че не е срещу смесването на фолклора с съвременни стилове и се радва да прави такива опити, като този с Деси Добрева на финала на шоуто.

На финала пях боса, сподели победителката в „ Гласът на България “. Тя описа също, че кенарената риза, с която се появи нощес е подарък от татко ѝ. Певицата желала да наподобява допустимо най-естествено и по тази причина нямала потребност от обувки.

„ Галена ми даде мощ и по тази причина успяхме да победим дружно “, сподели още Панева. Тя добави също, че реакцията на фамилията на успеха ѝ е била извънредно прочувствена. За нея пък е било огромно благополучие, че те са били в публиката. „ От 3 години не пребивавам във Варна и е по-трудно да съм дружно с цялото си семейство “, изясни Петя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР