Победителката в Ергенът“ 2 – Валерия Георгиева търпя, търпя, но

...
Победителката в Ергенът“ 2 – Валерия Георгиева търпя, търпя, но
Коментари Харесай

Ергенката Валерия побесня: Аман от тъпи лелки, които перат чорапите на пияните си мъже и злобеят срещу мен!

Победителката в „ Ергенът “ 2 – Валерия Георгиева понасям, понасям, само че й писна и изригна. И изригна със силата на вулкан против злобарите, които не я оставят на мира към този момент цяла година.

Знаем, че Вал е колкото харесвана от едни, толкоз и ненавиждана от други, освен това без действителна причина. Защото всеки има правото да харесва, или да не харесва някого, само че не й да го наскърбява обществено, без другият да му е сторил нещо.

Но ето, че годеницата на Евгени Генчев ги накова крепко. „ Аман от някакви тъпи лелки от Горно Нанадолнище, които не вършат друго, с изключение на да перат чорапите и да готвят на пияните си мъже, които след това ги овикват… и тези лелки взели да злобеят против мен. Какво сте постигнали в живота си, че лаете по хора, които даже не познавате?! Да ви кажа ли – нищо не сте постигнали, тъй като хората, които се занимават с нещо стойностно и са нещо в този живот, не се занимават да наскърбяват другите “, гневи се Валерия и с право.

След което добави, че злобарите могат да пишат колкото си желаят нелепости за нея, само че няма да й стъпят и на дребния пръст и няма да реализират нищо повече в живота си от това, което са постигнали до момента. А точно – едно огромно нищо.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР