Победителката в дупка в едно съди, след като й бяха отказани ключовете за нов Mercedes-Benz във Флорида

...
Всеки, който записа дупка в едно на голф турнир през
Коментари Харесай

Всеки, който записа дупка в едно на голф турнир през май в Централна Флорида, трябваше да спечели награда от $90 000 — нов Mercedes-Benz.

Турнирът обаче беше „нагласен“, така че никой не можеше да спечели, според ново съдебно дело.

Победителката Линда Л. Чен от Ориндж Каунти, никога не е получила ключовете или правото на собственост върху колата след удара си на 11-та дупка в Isleworth Golf & Country Club в Уиндърмиър на 22 май, се казва в делото.

Събитието — набиране на средства, наречено „Fins on the Fairway“, в полза на Nova Southeastern University Orlando – предложи превозно средство Mercedes E Class като награда на „Само голфъри аматьори“, се казва в жалба, подадена на 23 август в Ориндж Каунти.

Когато Чен отиде да вземе наградата си, Тимъти Дж. Галвин, който според жалбата е организирал събитието, е обвинен, че е отказал да обсъди печалбата си, което е било засвидетелствано от двама неиграещи лица, наети от него, партньорът на Чен в играта и нейният кади, според жалба.

Вместо това, Галвин е обвинен, че й е казал, че „тя никога няма да може да вземе наградата превозно средство“ и е напуснал, се казва в жалбата.

Чен е завела делото си срещу Галвин, неговата компания Tournament Golf Events, Mercedes-Benz от Южен Орландо, която също рекламира наградата, и ACE Hole in One, компания, която осигури пълно покритие за турнира.

Чен се стреми да си върне титлата на Mercedes - или $90 000, показва жалбата.

В изявление, изпратено по имейл до McClatchy News на 25 август, Галвин каза, че Nova Southeastern University е организирал турнира и Mercedes-Benz е спонсорирал дупката обезщетение за награда в едно чрез неговата компания.

Той каза, че не отрича претенциите на Чен за нейната награда. По-скоро компенсаторът на наградата, ACE Hole in One, го направи.

Адвокатите, представляващи Mercedes-Benz от Южен Орландо, отказаха искане за коментар от McClatchy News на 25 август, заявявайки, че не могат да коментират висящи съдебни спорове . ACE Hole in One не отговори веднага на искане за коментар от McClatchy News.

Защо на Чен беше отказана наградата

На 14 юни Галвин изпрати имейл до адвокатите, представляващи Чен, като ги уведоми, че „г-жа. Дупката на Чен в една претенция за награда е отхвърлена“, според имейла му, прикачен като доказателство в жалбата.

Причината е нейният предишен статут на професионален играч на голф, пише Галвин, показва изложбата. Чен е бил професионален играч на голф преди повече от 15 години, се казва в жалбата.

Галвин каза пред McClatchy News, че преди това е казал на Чен, „че не мислех, че тя ще отговаря на условията за наградата, поради нейния бивш статус и че ще се свържа с обезщетителя на наградата, когото използвах за събитието.“

След като Галвин разговаря с Ace Hole in One, му беше казано, че „(Чен) не отговаря на условията“, каза той.< /p>

Според жалбата Чен вече не е голф професионалист и е официално регистриран като аматьор в Голф асоциацията на САЩ от повече от 15 години.

Тя „отговаря на определението за „аматьор голфър“ съгласно указанията на USGA и договора за Ace Hole In One, подписан от клиента на турнира“, се казва в жалбата.

McClatchy News се свърза с USGA за коментар на 28 август и очакваше отговор .

Чен води дело по няколко причини за действие, включително нарушение на договор, се казва в жалбата.

„Като се появи, влезе в голф турнира Fins on the Fairway, нейният домакин плаща входните такси и удари дупка в едно... (Чен) прие офертата на ответниците, сключи договор, плати възнаграждение и изпълни задълженията си по договора,” се казва в жалбата.

Isleworth Golf & Игрището на Country Club е проектирано от Арнолд Палмър и е бившето домашно игрище на Тайгър Уудс, според Sports Illustrated.

Windermere е на около 15 мили югозападно от центъра на Орландо.

Hole-in -един носител на награда съди, след като кънтри клубът отказва да му даде ключове за нов камион

Гимназията разреши сексуално насилие над изненадващи първокурсници футболисти, костюмът на Тенеси казва

Пациент без надзор е парализиран след падане покрив на рехабилитационен център, съдът във Флорида казва

Джордж Лукас научи, че не е официален собственик на алеята в Калифорния — затова съди

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР