Победителката от Звездния отбор в Hell’s Kitchen България, Виктория Капитонова

...
Победителката от Звездния отбор в Hell’s Kitchen България, Виктория Капитонова
Коментари Харесай

Капитонова призна, че ребрата в Hell’s Kitchen са й създали истински шок

Победителката от Звездния тим в Hell’s Kitchen България, Виктория Капитонова през днешния ден е посетител в студиото на " На кафе “, където споделя за присъединяване си в кулинарното риалити. Тя е интернет сензация с безчет почитатели, инфлуенсър и риалити звезда. Талантливата участничка има присъщ гений и несъмнено камерата я обича. Пред Гала Виктория споделя, че не е буен готвач и първоначално се е тормозила, когато е получила покана за присъединяване в предаването. Признава, че е импулсивна и в живота, и в готвенето.

" Имаше изненади в предаването. Нямам доста фикция в областта на готвенето. Когато би трябвало да сготвям сама, изпадам в суматоха. Когато пред мен има няколко продукта и аз би трябвало да сготвя нещо от тях, се панирам. Паднаха ми се някакви ребра, които би трябвало да се готвят няколко часа, а ние имахме единствено 45 минути. Това беше потрес за мен “, споделя за изненадите в Hell’s Kitchen България риалити звездата.

Какъв е ключът за триумфа й?

" Необходими са доза гений и умения, с цел да можеш да стигнеш по-напред в каквото и да е кулинарно предаване, само че също по този начин е значимо бързо да реагираш в избрани обстановки. Трябва да не се притесняваш, да не изпадаш в суматоха. Имахме игри, в които трябваше да запомняме каква храна има под капаците. От значение са бързината на реакциите и работата на мозъка “, разяснява Виктория какви качества са нужни, с цел да спечелиш формата.

" Все още не се чувствам победител. Имаше доста мощна конкуренция. Смятам, че ми оказа помощ шансът. Радвам се и съм признателна, че ми се предоставиха такива благоприятни условия. Приятно е да имам плакет от Hell’s Kitchen България “, безапелационна е шампионката.

Какво се случва отвън камерите в Кухнята на Ада?

" Интересно е да се запознаеш с тези хора, които виждаме на дребния екран на живо. Беше чест да се срещна с всички от Звездния тим. Аз съм чужденка и не се слагам на една линия с тях. Те са звезди, които с години са градили репутацията си. Приеха ме доста задушевно и доста ми се радваха. Имахме приятни диалози с Камелия Воче, която ме поддържаше. Чувствах се добре в тима. Много се забавлявахме с Къци Вапцаров и по време на готвенето и отвън кухнята. Той съумява какво и да каже, да е занимателен. Имахме доста занимателни случки. Ние не живеехме като останалите участници в предаването, които се бореха за огромната премия, а идвахме постоянно. Винаги някой носеше нещо да почерпи, само че се трансформира в неприятна традиция. Той постоянно отпадаше. Шегувахме се, че никой не би трябвало да носи нищо, тъй като носи неприятен шанс. На нискокалоричните десерти съумях да сготвя моите обичани сирники, които са обичайно съветско ядене. Радвам се, че съумях да ги подготвя в предаването. Но в случай че би трябвало да съм почтена повече одобрявам българската кухня от съветската. Родната ми кухня залага на варени и тестени храни, до момента в който в българската има повече прохлада и цветове “, споделя участничката.

Победителката споделя, че доста й е допаднала Роксана, която с непринуденото и непосредствено държание, е създавала приятна атмосфера в кухнята и в тима на звездите.

" Когато стартира да се излъчва предаването, забелязах Цвети от Враца. Тя е забавна и запаметяваща се персона, само че от тези, които останаха напред в предаването, симпатизирах на Станислав. С него играхме дружно една игра и го подкрепях, защото в него видях предпочитание за победа. Винаги се веселя доста на хора, които са окуражени и със зъби и нокти се борят за победа. Това видях у него, а и аз го имам това качество у себе си “, признава желанията си младата инфлуенсърка.

" На идващия ден след шоуто отлетях в Индонезия на заслужена отмора. Хванах здравословен загар в Бали. Останахме съвсем три седмици и успяхме да разгледаме острова. Сега се завърнах към моите планове и работата ми, която главно е в обществени мрежи ", споделя Виктория Капитонова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР