Победителката от втория сезон на Ергенът, която и до днес

...
Победителката от втория сезон на Ергенът, която и до днес
Коментари Харесай

Валерия на Евгени не издържа: Ще се задавите с отровата срещу мен!

Победителката от втория сезон на " Ергенът ", която и до през днешния ден е в любовна случка с Евгени Генчев, побесня в обществените мрежи и подреди злобарите.

Валерия не устоя на обидите, които са във връзка ангажираността ѝ към животните и че ги слага преди хората. 

Тя рядко си разрешава да дава отговор на такива провокации, само че чашата й този път преля и тя избухна много мощно в профилите си в обществените мрежи. 

“Дреме ми за твоите кучета. Хора умират от апетит, тя кучета гледа. Не те претърпявам! ”, написа последователка на Георгиева, упреквайки я, че обръща повече внимание на четириногите, в сравнение с нуждаещите се хора.

" Ще вземете да се задавите с отровата, която бълвате някой ден!  Много ви е гняв, че младо момиче има идея! Аман от разбирачи, които единствено изясняват кой гладува, само че един път няма да нахранят безприютен човек! ", написа тя. 

Тя разяснява, че рядко има сходни включвания, само че от време на време просто я сърбят пръстите да отговори на сипещите против нея хапливи мнения. 

Тя е неприкрит бранител на четириногите, само че по този метод тя нееднократно е наранявала околните си, казвайки, че избира компанията на животните пред тази на хората. Тези дейности на защитничката на животните обаче нервират много хора и против нея се сипят жлъчни мнения, написа show.blitz

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР