Победителката от първия сезон на Ергенът Виктория Капитанова научила български,

...
Победителката от първия сезон на Ергенът Виктория Капитанова научила български,
Коментари Харесай

Няма да повярвате как Виктория от Ергенът е научила български

Победителката от първия сезон на " Ергенът " Виктория Капитанова научила български, като гледала сериали. Красавицата е рускиня. Но едвам на 16 година взема решение да учи в България. Стяга куфарите от някогашния Съветски съюз и се запътва към родината ни. Капитонова не знае и дума на български, макар че и двата езика са славянски. И имат сходства.

" Езика го научих, гледайки сериали. В един миг си хванах гадже българин и това ми оказа помощ още повече да стартира да приказвам. Курс по този начин и не изкарах ", споделя Капитонова, която бе определена от Виктор, само че двамата по този начин и не стигнаха до женитба.

Виктория признава, че заобикаля да поддържа връзка с руснаци и говорещите езика. В университета имало много нейни братя и сестри, само че хубавицата изрично отказвала да си комуникира с тях. Каква е повода, Вики мълчи.

" В университета общувах най-вече с хора, които имат ползи като мен, без значение от националността им. Имаше много рускоговорящи, с които нямах никакво предпочитание да споделям ", споделя още Капитонова.

Въпреки че си има сериозен другар, Виктория не счита в миналото да го покаже обществено, безапелационна е самата тя. Дали това е, тъй като той е по-възрастен от нея, или просто не желае да става световна персона, можем единствено да гадаем.

" Не мисля изключително за дете и семейство. Когато му пристигна времето, тогава ", довери още секси рускинята пред България Днес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР