Победителката от Ергенът - Виктория Капитонова, която успя да спечели

...
Победителката от Ергенът - Виктория Капитонова, която успя да спечели
Коментари Харесай

Защо съсипа нежното си лице: Виктория Капитонова изчезна за 2 седмици и се върна в този вид!

Победителката от " Ергенът " - Виктория Капитонова, която съумя да завоюва формата, само че не и сърцето на Виктор Стоянов, се беше изгубила от мрежата за към две седмици. И в този момент, когато се появи още веднъж, стана ясна повода за отсъствието й. А точно - пластична намеса.

Да, приказваме за същата онази Вики, която тръбеше гръмогласно, че не би си пипнала нищо по нежното и хубаво лице. Действително то беше такова - рускинята може и да е много злобничка, само че за сметка на това си е красавица. Е, съгласно мнозина, до момента...



Както ясно се вижда, Капитонова не се е отделила от " стадото " и цъфна с наблъскана с хиалурон устна. А консуматори мигновено я нападнаха с въпроси и мнения, че наподобява на патешка човка.



" Как можа, бе?! Да си скапеш нежното лице... Че то единствено това имаше - лицето и фигурата, които да ти прикриват най-малко малко злобата и урсуския манталитет. А в този момент кво - направила си се на шаблон на всички останали тъпачки ", пишат в интернет нейни почитатели.

Цапната и внезапна, както нормално, Виктория не пропусна да им отговори и съобщи, че животът и муцуната са си нейни, надлежно ще прави каквото си изиска с тях. " Мнение на хората не ща и не ме касае! ", сопна се Капитонова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР