Победителите във втори сезон на Един за друг са ясни

...
Победителите във втори сезон на Един за друг са ясни
Коментари Харесай

Едно семейство с голям триумф: Тяна и Иво за победата в "Един за друг" и сладката подялба с младите

Победителите във втори сезон на " Един за различен " са ясни - това са чаровните Тяна и Иво, които победиха в фамилната конкуренция и се пребориха за голямана парична премия. 

Финалът изправи едни против други две двойки, чиято любовна история стартира още в ученическите им години. Тинчето и Мирко са дружно от 10 години и фантазията им е да имат собствен дом. Тяна и Иво имат 18-годишен стаж като двойка, горди родители на три деца, имат сполучлив бизнес. Зад гърба си имат и две сватби, като втората идва откакто Иво изневерява на нежната си половинка. Въпреки всички компликации в живота им, те съумяват да изгладят проблемите и да продължат дружно напред, а не да се разделят, както множеството хора вършат в днешно време. Любовта въпреки всичко побеждава, а мощната им връзка и обвързаност си пролича и в предаването, от което завоюваха 88 хиляди лв..

Виж още:

" За нас е изключителна наслада и чест да бъдем спечелили в най-позитивния и сантиментален реалити формат в България - " Един за различен ". На пук на вярванията, че на върха постоянно е самотно, ние сме тук да потвърдим, че чудесата съществуват и щастието е двойно, единствено когато е споделено. За нас всички 13 двойки, които участваха във формата са спечелили ", споделя искрено красивата Тяна и не крие, че са щастливи, че точно Тина и Миро са били заедон с тях на финала.

" Самият факт, че Тина и Миро са паралелно до нас на финала е повече от доказателство, че и двете двойки сме почтени кандидати за успеха. Винаги сме казвали, че нищо не ни е непременно и премията е единствено черешката на тортата

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР