Победителите във фотоконкурса на район „Централен” – „Защото ме е

...
Победителите във фотоконкурса на район „Централен” – „Защото ме е
Коментари Харесай

Награждават призьорите в конкурса „Защото ме е грижа”

Победителите във фотоконкурса на регион „ Централен” – „ Защото ме е грижа”, ще бъдат отличени на публична гала в Градската художествена изложба. Тържеството ще се състои на 12 октомври от 17 часа.

Кметът на регион „ Централен” Георги Стаменов ще показа всички фотоси, взели присъединяване в състезанието и ще награди печелившите. Тъй като датата съответствува с Деня на българската община, районният кмет кани и своите сътрудници от администрацията на чаша вино в артистичното пространство на галерията.

А ето и призьорите в състезанието, които ще получат велоаксесоари:

I място: Никола Шивачев

II място: Дана Цветкова

III място: Ана Илиева

IV място: Атанас Каракашев

Поощрителни награди от уредниците под формата на ваучери за книги ще бъдат връчени на: Константин Георгиев, Силвия Каванозова, Александър Карамфилов, Денислав Михайлов. Всички участници във фотоконкурса ще получат от господин Стаменов грамоти.

„ Защото ме е грижа “ завърши в края на септември 2017 година и притегли над 50 фотоси и 20 участника. Конкурсът е част от Международната седмица на подвижността 2017 година Район „ Централен “ благодари на Градска художествена изложба за партньорството.

тагове конкурс победител регион централен тъй като ме е грижа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР