Победителите в първото издание на „Студентски град Рън” са Йоло

...
Победителите в първото издание на „Студентски град Рън” са Йоло
Коментари Харесай

Йоло Николов е шампион на Студентски град Рън

Победителите в първото издание на „ Студентски град Рън” са Йоло Николов от Семеен кодекс "Атлет " /Мездра/ и Мая Недялкова от Семеен кодекс "Стратеш Атлетик " /Ловеч/. Те бяха най-бързи при професионалните бегачи, минали дистанцията от 5.220 км. Николов мина трасето от две обиколки със старт и край пред арката на НСА за 15:54 мин и изпревари своя ученик Митко Ценов. Рекордьорът ни на 3000 м стипълчейз даде време от 16:15 мин. Трети финишира Християн Стоянов от "Дунав " /Русе/ – 16:20 мин.
При дамите Недялкова се наложи с 19:12 мин, побеждавайки Милка Михайлова от "Дунав " /Русе/ и Ивелина Маджарова ( "Юниверсал ") надлежно с достижения от 21:56 мин и 22:59 мин.
Мхайлова бяга два пъти в надпреварата, откакто след самостоятелното тичане се включи и в щафетата 2х2.610 км. Тя бяга с Николай Танков в групата на фамилиите, с който с време от 20:42 мин се подредиха втори. Шампиони в тази група станаха Желязко Желев и синът му Михаил Желев – 20:38 мим.
Във фирмената щафета първото място завоюва тандемът на Мирослав Спасов/Димитър Русев – 17:06 мин.
В самостоятелната отдалеченост при феновете златните медали взеха Елица Тодорова (21:18 мин) и Юрии Джасимов (20:09 мин).
Над 100 бегачи се включиха в дебютното издание на „ Студентски град Рън”, провело се и във връзка 75-годишнината на НСА „ Васил Левски”. Ректорът на образователното заведение Пенчо Гешев, както и кметът на регион „ Студентски” Димитър Дилчев също бяха измежду бегачите на старта. Организаторите подсигуряват, че конкуренцията ще се трансформира в обичайната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР