Победителите от Race Across the World са видели как животът

...
Победителите от Race Across the World са видели как животът
Коментари Харесай

Победителите от BBC Race Across The World сега – промяна в кариерата и емоционално събиране с отчуждения баща

Победителите от Race Across the World са видели по какъв начин животът им се трансформира коренно, откогато са част от шоуто, като то отваря порти, които са считали за затворени на тях.

Предизвикателният риалити сериал на BBC, който беше излъчен за първи път през 2019 година, разрешава на феновете да станат безстрашни пътешественици, без да се постанова да стават от диваните си. Проследява пет двойки, които се състезават към отдалечено кътче на земното кълбо. Уговорката е, че те могат да създадат това единствено по суша или море и получават сума пари, която е еквивалентна на цената на еднопосочен самолетен билет до крайната дестинация.

Двойките са направени от братя и сестри, двойки, другари или родственици, всеки със своя неповторима история за описване. Новата серия стартира предходната седмица и продължава довечера, само че до момента в който гледаме по какъв начин новият актьорски състав пътува от Япония до Ломбок, Индонезия, взехме решение да проверим предходните спечелили, с цел да забележим по какъв начин прекарването ги е трансформирало и какво пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР