Победите на Балкан (Ботевград) и Рилски спортист (Самоков) в първия

...
Победите на Балкан (Ботевград) и Рилски спортист (Самоков) в първия
Коментари Харесай

Летящ български старт в Европа

Победите на Балкан (Ботевград) и Рилски състезател (Самоков) в първия квалификационен кръг на шампионата за Купата на ФИБА Европа получи ханеобходимото внимание и от формалния уебсайт на конкуренцията. Водеща вест там е материал, чието заглавие е “Летящ старт за българските тимове в Купата на ФИБА Европа”, откакто ботевградчани надиграха румънския Орадеа вкъщи, а самоковци победиха като посетители на литовския Невежис.

BC Balkan triumph at home to take their 1st W in the #FIBAEuropeCup Qualifiers against @CSM_ORADEA (82-66).

https://t.co/E4bbNYg4q2 pic.twitter.com/Xspc7Nrt6h
— FIBA Europe Cup (@FIBAEuropeCup) September 20, 2017
“Балкан (Ботевград) се придвижи по-близо до идната фаза на Купата на ФИБА Европа, започвайки квалификациите с огромна победа над Орадея на личен терен в сряда. Водени от Девин Брукс, който остана на една асистенция от трипъл-дабъл, българите прекършиха гостите с 82:66, с цел да си обезпечат преднина от 16 точки преди ответния мач в прилежаща Румъния”, пишат от шампионата.

“Другият български тим в шампионата, Рилски състезател, отпразнува победа с 81:76 надалеч от вкъщи против литовския представител Невежис. В основата на триумфа бе Травис Тейлър, който приключи с 21 точки и 8 борби”, гласи още публикацията, отдадена на българските победи.

Балкан гостува в Румъния на 27 септември, а на същата дата Рилски приема Невежис вкъщи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР