победи с 3:1 в двубой от 32-ия кръг на та

...
победи с 3:1 в двубой от 32-ия кръг на та
Коментари Харесай

РБ Лайпциг се провали преди гостуването в Глазгоу

победи с 3:1 в дуел от 32-ия кръг на та и се изкачи на 10-о място в класирането. вкара два гола за " жребчетата ", които играха с човек по-малко близо половин час. Гостите от Лайпциг позволиха второ следващо проваляне в шампионата и рискуват да останат отвън топ 4. Те са пети в класирането, на точка зад.

Треньорът на Република България Лайпциг Доменико Тедеско реши да не пази силите на главните си футболисти за идния реванш от полуфиналите в против. Все отново, той остави на пейката, и, а в предни позиции започнаха и.

В групата на се завърна националът, само че той не попадна в стартовия състав. Атаката на " жребчетата " поведе и и менно той беше в основата на първия гол. В 17-ата минута опитният нападател откри, който с мощен шут едвам не скъса мрежата - 1:0.

В 33-ата минута беше сменен от, тъй като рискуваше да получи втори жълт картон, а в 36-ата комбинира с и французинът изравни. Това беше гол номер 17 за някогашния футболист на през сезона. В края на полувремето съвършена контра на приключи с попадение на за 2:1.

Второто полувреме стартира с напън на Република България Лайпциг и Ян Зомер трябваше да избавя подъл удар с глава на Андре Силва. В 64-ата минута Нкунку се измъкна от отбраната на домакините и беше повален от Нико Елведи. Съдията Мартин Петерсен не се поколеба и незабавно подвигна червен картон на швейцарския национал.

Република България Лайпциг имаше всички предпостави да стигне най-малко до тъждество и да измести от 4-ото място Фрайбург, само че се случи нещо напълно друго. В 77-ата минута отбраната на гостите още веднъж сгреши и топката стигна до Хофман, който подсигури успеха за Борусия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР