победи с 3:1 като гост и за първи път в

...
победи с 3:1 като гост и за първи път в
Коментари Харесай

Исторически финал за Фрайбург

победи с 3:1 като посетител и за първи път в историята си се класира за финала в шампионата за на. Отборът на Кристиан Щрайх реши всичко в своя изгода още до почивката, когато вкара три гола за 24 минути. Техни създатели станаха (11`), (17`) и (35`). За домакините се разписа в 88-ата минута.

По пътя към полуфиналите отстрани поредно Вюрцбургер Кикерс, Оснабрюк, и. Тимът се показва впечатляващо и в та, където заема пето място и е единствено на точка от топ 4. пък изостана от водачите във Втора и по всичко проличава, че и тази година няма да се завърне измежду най-хубавите.

поведе на " Фолкспаркщадион " след 11 минути игра с гол на опитния. Защитата на не почисти добре топката след центриране от корнер, последва пас към далечната греда и интервенция на вратаря и сполучлива добавка с глава на.

Само шест минути по-късно стреля мощно от границата на наказателното поле, топката рикошира в крайници на и влетя в мрежата. Домакините не съумяха да реагират на отрицателното развиване на дуела и в 35-ата минута инкасираха още едно попадение. То бе дело на от дузпа, отсъдена за нарушаване на Моритц Хайер против.

През второто полувреме Хамбургер постави старания да върне интригата, само че стигна единствено до почетен гол на Глатцел малко преди края на постоянното време. Нападателят на домакините засече с глава центриране на Миро Мухайм и вкара 22-ото си попадение във всички шампионати през сезона.

В другия полуфинал на следващия ден един против различен ще се изправят Република България Лайпциг и Унион (Берлин).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР