победи с 2:1 последния и поне временно се измъкна от

...
победи с 2:1 последния и поне временно се измъкна от
Коментари Харесай

Майорка изплува над чертата

победи с 2:1 последния и най-малко краткотрайно се измъкна от зоната на изпадащите в. Двата отбора изиграха оспорван дуел, в който домакините поведоха с два гола до почивката, само че през второто полувреме срещнаха много компликации в това да удържат натиска на.

Тимът от Балеарските острови обезверено се нуждаеше от трите точки, откакто загуби осем от предходните си 9 мача и надделя единствено първенеца. Гостите от резервираха шансове в борбата за оцеляване с триумф против преди няколко дни, само че през днешния ден не можаха да измъкнат най-малко тъждество на терена на директен съперник на дъното.

Резултата на " Визит Майорка " откри в 11-ата минута. Домакините извършиха корнер, след който защитник на почисти топката и я прати към аутлинията. Пръв до кълбото доближи десният бек и центрира към точката на дузпата, където Пратс бе заел позиция и с мощен удар направи беззащитен.

В самия завършек на полувремето домакините вкараха и втори гол. откри в наказателното поле и косовският национал се разписа с прекрасен диагонален изстрел. Това бе гол номер 3 в за тарана, който беше притеглен през зимата чартърен от.

След почивката решително контролираше срещата, само че това се промени в 73-ата минута. Наглед безвредно центриране от десния фланг завари неопитен, който с глава заби топката в личната си врата. Гостите пробваха всичко, с цел да стигнат най-малко до точка, само че не съумяха и разделят последното място в таблицата с.

В идващия кръг ще гостува на, а ще посрещне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР