победи Моркамб с резултат 3:1 в мач от 1/32-финалите на

...
победи Моркамб с резултат 3:1 в мач от 1/32-финалите на
Коментари Харесай

Тотнъм беше шокиран, но в края обърна Моркамб

победи Моркамб с резултат 3:1 в мач от 1/32-финалите на ФА Къп. " Шпорите " дадоха късмет на огромна част от запасите си, като възпитаниците на Антонио Конте предстоящо направляваха топката в съвсем 80% от времето. Количеството основани шансове разочароваха, като едвам в последните минути на срещата отборът от Висшата лига се активизираха.
Още във втората минута Тотнъм сътвори рисково състояние. Дохърти центрира от корнер на главата на Бен Дейвис, само че ударът излезна в навън. В 20-ата минута ирландецът нацели гредата още веднъж след ъглов удар. В 33-ата минута Антъни О`Конър изненада домакините и вкара с глава за 1:0 за Моркамб.

В 54-ата минута Деле Але пропусна златна опция за Тотнъм, като вратарят Тревър Карсън направи ужасно избавяне. В 74-ата минута Хари Уинкс стреля от директен свободен удар и не остави шансове на вратаря за 1:1.
В 85-ата минута Лукас Моура излезе на стрелкова позиция самичък против вратаря и донесе на лондончани цялостен поврат в дуела. Само три минути по-късно Хари Кейн вкара трето попадение, откакто беше изведен от Ло Селсо на комфортна позиция и не сбърка.


Content made on
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР