Победата срещу ПАОК беше точно това, от което се нуждаеха

...
Победата срещу ПАОК беше точно това, от което се нуждаеха
Коментари Харесай

Мъри Стоилов със силни думи след победата над ПАОК

Победата против ПАОК беше тъкмо това, от което се нуждаеха последователите и футболистите на Левски, съобщи старши треньорът Станимир Стоилов след триумфа с 2:0. Той акцентира, че гърците към момента го тормозят доста за реванша, само че сега най-важни са усмивките на тези, които подкрепяха тима на "Герена ".

„ Да, това беше отличен мач за Левски. Една прелестна „ синя “ вечер макар проблемите и сериозния съперник успяхме да изиграем мача по най-хубавия метод. Отбелязахме голове, не допуснахме шансове пред нашата врата. Можехме да решим мача с трети гол. С оглед на това което видях в тима на ПАОК, победихме огромен тим “.

„ Дава убеденост, дава ни повече да мислим за фаза отбрана. Притеснявам се за втория мач. След прелестната вечер която подарихме на „ сините “ почитатели, се надявам да изиграем добър мач в Солун без нашите последователи. Това беше Левски, който желая да радва хората. Не ме интересуваше чак толкоз резултата. Видях Левски, който искаше да се бори “.

„ Не мога да кажа, че е това. Трябва време, работа и самообладание, с цел да може да играе още по-добре “.

„ Мога да я сложа в топ 10. Голям тим, който игра ¼-финал, с доста положителни футболисти. Видях един ПАОК, който ме тормози за втория мач. Една извънредно популярна победа, тъй като клуба и последователите имат потребност. Можеше и да не успеем, само че методът на игра беше заслужен за почитание. Какъвто и да е другият мач, би трябвало да се представим по същия метод “.

„ Трябва да успеем да отбележим гол. Ще бъде неточност, в случай че удържаме резултата предвид на играчите на ПАОК. Трябва да използваме мощните ни страни и нашата скорост. Съжалявам, че не можахме да решим мача с трети гол “.

„ Не мога да кажа. Видяхте какви играчи взеха присъединяване за АПОК, ни чакахме до последно да пуснем тримата млади играчи. Ще се борим, значимото е, че подарихме успеха на тези хора. Най –важното е, че виждам щастливи левскари, които си потеглям “.

„ Дайте да не вършим световни изводи. Благодаря на последователите за уважението към мен, Левски и тима и към целя клуб. Труден и значим миг беше за Левски. Моето завръщане в клуба е точно затова – последователите, които бяха изгубили и последната вяра.. Дадохме им капка наслада, в случай че продължим по този начин, ще бъде добре. За страдание не мога нищо да им обещая с изключение на работа и почтеност. Останалото би трябвало да го демонстрираме на терена и да се борим за него “ съобщи Мъри след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР