Победата със 7:2 над ЦСКА от 1968 г. е един

...
Победата със 7:2 над ЦСКА от 1968 г. е един
Коментари Харесай

Таблото от 7:2 ще грее отново в чест на Гунди

Победата със 7:2 над ЦСКА от 1968 година е един от най-паметните мачове в историята на " Левски ". На 17 ноември " сините " побеждават безконечния си зложелател с разгромния резултат, а хеттрик отбелязва великият Георги Аспарухов - Гунди.

За това на 11 август на националния стадион " Васил Левски ", когато левскарската общественост ще уважи 75-годишнината от рождението на най-обичания футболист, таблото, показващо успеха, още веднъж ще светне.
Гунди " стъпва " на терена против " Милан " Международен екип работи върху холограма на славната деветка
То ще бъде във типа, в който отбелязва края на може би най-великата среща сред " Левски " и ЦСКА. След мача са запалени хиляди факли, като доста от тях са в самия Сектор " Г ", където има и много последователи на " сините ". Веднага след мача фотография от таблото с паметния резултат е направена скрито на картичка, която може да бъде открита само по... стрелбищата в столицата, където се раздава като премия. След незабавна акция на милицията обаче всички налични бройки на картичката са конфискувани, а разпространяващите ги - наказани за дребно безчинство.

В мача против " Милан ", който дава обещание да се трансформира в грандиозно шоу и ще бъде излъчен директно по bTV Action и VOYO.BG , почитателите още веднъж ще преживеят страстта от паметната победа, а по-младите за първи път ще видят по какъв начин е изглеждало таблото, за което знаят единствено от разказите на предшествениците си и от фотоси в пресата.
Да обичаш Гунди (ВИДЕО) Георги Аспарухов - едно сърце, цялостно с обич. Към фамилията, "Левски " и националния тим
Мачът " Левски " - " Милан " ще предложи неповторимо прекарване, както за феновете по трибуните, по този начин и за всички пред екраните. Билетите за спектакъла " 75 години Георги Аспарухов - Гунди " към този момент са в продажба и са на цени от 9,57 до 194,30 лева
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР