Победата с 3:1 над българския шампион Лудогорец осигури на Антверп

...
Победата с 3:1 над българския шампион Лудогорец осигури на Антверп
Коментари Харесай

Президентът на Антверп: Такъв успех без публика!?

Победата с 3:1 над българския първенец Лудогорец обезпечи на Антверп присъединяване в пролетните елиминации на Лига Европа. " Червено-белите " ще играят на пролет в европейските клубни шампионати за първи път от 28 години, което е признато като голям триумф.

Но един от най-заклетите почитатели на най-стария белгийски клуб Ерик Ван Луа пита: " Не е ли прекомерно извънредно, че почитателите на Антверп трябваше да пропуснат още един значим миг в историята на своя клуб? ".

Президентът на клуба Пол Гейсенс е изцяло склонен: " Такъв триумф без аудитория!? Срам ".
След последния съдийски сигнал радостните крясъци от ложата на администрацията на Антверпен пронизаха ледената и празна естрада. Но колкото и Пол Гейсенс да се радваше на безапелационната победа и обезпечената европейска пролет за Антверп, също го нараняваше толкоз мощно, че хиляди не можеха да честват на трибуните.

" Надяваме се, че до 1/16-финала следващата година още веднъж ще има аудитория. Защото е срамно, че всички наши почитатели не могат да изживеят тези прелестни моменти. Правим подобен добър сезон, а се случва във време на пандемия. Аз самият като почитател безпределно скърбя ". Лига Европа 5 кръг, четвъртък 3 декември  Антверпен 3:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР