Победата над малтийския Хамрун като гост приближи Левски максимално до

...
Победата над малтийския Хамрун като гост приближи Левски максимално до
Коментари Харесай

Левски няма да взима нов нападател, ако влезе в групите на Лига на конференциите

Победата над малтийския Хамрун като посетител приближи Левски оптимално до решителния плейоф за влизане в групите на Лигата па конференциите. Това обаче няма да промени стройните проекти на Станимир Стоилов за селекция. Мъри желае да вземе централен нападател от Бразилия, който да укрепи атакуващата мощност на тима. Специалистът обаче упорства таранът да пристигна на „ Герена “ без пари, което значи, че въпросният състезател би трябвало да е без контракт, а в страната на кафето множеството договори на футболистите изтичат в края на годината.

Освен това Мъри държи нападателят да е обширно огледан, с цел да не стават неточности. За задачата той е пратил собствен скаути в Бразилия, които и към днешна дата наблюдават под лупа нападатели, които играят из Втора и Трета локална дивизия. По информация на „ Мач Телеграф “ набелязаните за оглед футболисти, чийто контракти изтичат в края на годината, са над дузина.

Станимир Стоилов е твърдо решен да не взима нов нападател за Европа и това важи даже в случай, че Левски влезе в групите на Лигата на конференциите.

Припомняме, че се очакваше офанзивата на отбора да бъде водена от Ивелин Попов, а Билал Бари, който игра като централен нападател предишния сезон, да седне на пейката. Този проект обаче се провали, откакто Попето се контузи преди старта на сезона. От друга страна пък Бари играе мощно досега, което дава две положителни варианти на Мъри за върха на офанзивата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР