Победата на Вердер (Бремен) срещу Борусия (Дортмунд) не мина без

...
Победата на Вердер (Бремен) срещу Борусия (Дортмунд) не мина без
Коментари Харесай

Вердер даде жертва в Дортмунд

Победата на Вердер (Бремен) против Борусия (Дортмунд) не мина без жертва, като даже не става дума за уволнения треньор на " жълто-черните ", а за един от най-важните играчи на " зелено-белите ". Фин Бартелс бе опериран през днешния ден поради раздрано ахилесово сухожилие, откакто получи травмата през първото полувреме на вчерашния триумф с 2:1.

" За страдание диагнозата от през вчерашния ден се удостовери. Това е покруса за Фин и голяма загуба за нас като тим ", съобщи старши треньорът Флориан Коофелт. Той добави, че Златко Юнузович има контузия на прасеца, само че евентуално ще бъде на линия за срещата с Байер (Леверкузен) в сряда.

Бартелс обаче ще отсъства за към четири месеца, като клубното управление към този момент изрази поддръжката си към него. В формалния профил на клуба в Twitter бе оповестено известие в поддръжка на контузения състезател, в което се споделя, че задачата е той да се върне в игра преди края на сезона в Бундеслигата. Бундеслига 15 кръг, събота 9 декември  Борусия (Дортмунд) 1:2краен резулат  Вердер (Бремен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР