Победата на ЦСКА над китайския Дзянсу Сунин с 8:0 бе

...
Победата на ЦСКА над китайския Дзянсу Сунин с 8:0 бе
Коментари Харесай

Разкъсаха Капело след 0:8 от ЦСКА: Победен?! Не, унизен...

Победата на ЦСКА над китайския Дзянсу Сунин с 8:0 бе отразена освен от българските медии. В Европа и най към този момент в Италия срещата откри необятен отзив и поради... Фабио Капело. Легендарният италианец е треньор на китайския Дзянсу и понесе огромен позор в контролата. Но той не е бил първият за последните дни. Преди десетина дни китайците са играли контрола и против четвъртодивизионния немски Алтглиениске и са изгубили с с 0:2.

Италианското издание sportfair.it написа за разгрома от ЦСКА: “Победен? Не, потиснат. Дзянсу на Капело губи с 0:8, само че казусът е за Интер. ”

В материала се загатва, че китайците на Капело са изгубили с 0:8 от, само че журналистът е объркал и е показал не ЦСКА (София), а ЦСКА (Москва). Проблемът за Интер, за който се загатва, е, че след срещата Капело изрично отказал да пусне Рамиреш в Интер, защото бил най-хубавият му футболист.

Сайтът fcinter1908.it, който разгласява вести единствено за Интер, също отразява контролата сред ЦСКА и Дзянсу: “Аматьорски резултат. След първия нокаут против Алтглиениске, изгубен с 0:2, през вчерашния ден пристигна звучното 0:8 от ЦСКА. В този миг ще бъде още по-сложно да се мисли за разлъка сред Рамиреш и Дзянсу. "

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР